Liga 1

VIDEO Florin Macavei a identificat marea problemă a lui Dinamo: "Ei ar trebui să conducă echipa! E nevoie de această «scânteie»"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 octombrie 2018

Contactat telefonic în timpul emisiunii GSP LIVE, Florin Macavei, 44 de ani, fost jucător la Dinamo în perioada 1996-1998, a identificat marea problemă a echipei: lipsa unor dinamoviști desăvârșiți în structura conducerii. 

"Sunt dinamovist. Nu vorbesc prostii, mi-am zugrăvit garajul de acasă în alb și roșu. Noi, dinamoviștii, așteptăm un reviriment al echipei, dar se pare că mai avem de așteptat, din păcate.

Din punctul meu de vedere, Dinamo ar trebui condusă de dinamoviști. În perioada în care eram acolo, era o conducere de dinamaoviști adevărați: foști mari jucători și conducători care puneau suflet. Când s-a câștigat titlul în 2000, primul după o lungă perioadă, clubul era condus de oameni cu sânge alb-roșu. Erau Cornel Dinu, Cristi Borcea, foarte mulți dinamoviști. Dinamo are nevoie de o «scânteie» pentru a redeveni ceea ce a fost", a spus Florin Macavei, la GSP LIVE. 

Vezi și:  VIDEO Cătălin Munteanu laudă transferul făcut azi de Dinamo: "E ca Sânmărtean" » De ce se teme fostul căpitan dinamovist: "Să nu se repete povestea"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.