Campionate

Noi acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Plan diabolic pus la cale împotriva femeii care-l acuză de viol

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 October 2018

Vineri, Der Spiegel a scris despre cazul de viol redeschis în Las Vegas împotriva lui Cristiano Ronaldo. (Detalii AICI

Daily Mail scrie că Kathryn Mayorga, 34 de ani, cea care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că a violat-o, susține că starul portughez a vrut să o denigreze și să-i strice imaginea. 

Aceasta a declarat că Ronaldo a angajat un detectiv care a urmărit-o prin Las Vegas și a căutat mai multe informații despre trecutul ei. Mai mult, Mayorga acuză că Ronaldo a angajat mai mulți specialiști pentru a o discredita după ce aceasta l-a acuzat de viol.

Anul trecut, în plin scandal "#MeToo", Mayorga și-a angajat un nou avocat pentru redeschiderea dosarului. "În 2009, avea un avocat neexperimentat, specializat în infracțiuni de trafic", precizează jurnalistul german Christoph Winterbach, unul dintre membrii echipei de investigații de la Spiegel "Actualul avocat afirmă că vechea înțelegere a devenit nulă. Victima suferă de stres postraumatic"

Citește și: Ronaldo, dat de gol! Cum a recunoscut Cristiano acuzația de viol: "Ea a spus «Nu» și «Stop» de mai multe ori! Nu voia să facă sex, totuși a arătat că e disponibilă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.