Tenis

Ilie Năstase aruncă bomba în cazul Halep: "Am vorbit cu Simona. Are și alte probleme"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 octombrie 2018

Ilie Năstase (72 de ani) a comentat situația dificilă în care se află Simona Halep (1 WTA/27 de ani), care a anunțat în urmă cu scurt timp că suferă de hernie de disc.

"Am vorbit cu ea puţin, eu şi domnul Ţiriac. Mi s-a întâmplat şi mie, am făcut ruptură de ligamente. M-am dus la doctor şi mi-a spus să stau şase luni. Nu am stat, am revenit şi după am mai stat în plus alte şase luni. Dacă tragi de tine, se întâmplă şi treaba asta. S-a forţat puţin în acest sezon. Dacă aş fi fost în echipa ei, aş fi renunţat la Cincinnati. August e cea mai grea perioadă să joci. De asta vedem atâtea abandonuri în fiecare an.

Trebuia să se pregătească doar pentru US Open. Ea a fost numărul 1, a luat Grand Slam, nu cred că e atât de mare graba să revină. Important pentru ea e să înceapă bine anul viitor. Dacă nu te refaci complet, stai mai mult pe bară", a declarat Năstase pentru Prosport.

Întrebat de ce Simona n-a fost oprită din concursuri de echipă, Năstase a răspuns: "Ea nu are probleme doar la spate, are şi la glezne din câte înţeleg. Poate le e frică să-i spună. Numai ea ştie când poate să joace şi când nu mai poate".

Citește și: BREAKING NEWS Primele detalii! Simona Halep a dezvăluit ce urmează după diagnosticul cu hernie de disc: "Acestea sunt informațiile!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.