Liga 1

VIDEO Moruțan comparat cu un fost jucător de la Steaua și Dinamo: "Cred că driblează mai bine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 octombrie 2018

Cătălin Munteanu (39 de ani), fostul jucător de la Steaua și Dinamo, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre Olimpiu Moruțan (19 ani) cu care sa și comparat.

"E un fotbalist foarte bun, un fotbalist special, un stângaci pur. Se vede când intră că are ceva. Cred că nu numai FCSB are nevoie de el, ci România. Eu cred că nu trebuie să ne grăbim cu el. Trebuie să știm cum să ne comportăm cu ei, cum să-i introducem în echipe. Eu vă dau exemplul meu. Am debutat la 18 ani și primul campionat la Steaua am jucat vreo 15 meciuri și nu cred că am fost în vreunul titular. Atunci intram dădeam gol sau pasă de gol, dar tot rezervă eram. Următorul an, am fost titular meci de meci.

Văd în Moruțan ceva din mine. Poți face o comparație. În primul rând e stângaci la fel ca mine, e mijlocaș. Se poziționează foarte bine în teren. Cred că el driblează mult mai bine decât mine. Eu, în general, am fost mai mult pe pase", a declarat Cătălin Munteanu la GSP LIVE.

Citește și: Cătălin Munteanu laudă transferul făcut azi de Dinamo: "E ca Sânmărtean" » De ce se teme fostul căpitan dinamovist: "Să nu se repete povestea"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.