Liga 1

Ruptură totală între Dănciulescu și șefii lui Dinamo! Fostul atacant, interzis la stadion: "Cineva a spus că prezența mea perturbă echipa! Nu mai vin la meciuri"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a vorbit despre recenta plecare de la Dinamo, unde ocupa funcția de director general, și a dezvăluit că cei de la club nu vor ca el să mai vină pe stadion la meciurile "câinilor".

"Când vezi că e complicat să pui în practică anumite idei, faci un pas în spate, ca să te liniștești. Voi vedea ce fac în continuare, probabil săptămâna viitoare voi lua o decizie.

Acum nu revin la Dinamo sub nicio formă. Nici nu mai merg la meciurile echipei. Am fost la meciul cu Brăila, pentru că m-a rugat Claudiu Niculescu.

O persoană dragă mie m-a sunat să-mi spună că cineva din club i-a transmis că prezența mea în jurul echipei nu e benefică. Așa că nu mai vin la meciuri, nu vreau să perturb echipa sau ca lucrurile mai puțin bune să-mi fie atribuite mie.

Eu îl susțin pe Claudiu, vorbesc des cu el, dar nu mai vin la meciuri. Dacă cei din club se concentrează pe mine, înseamnă că toate probleme din club sunt rezolvate", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și: Alertă la Dinamo: îl pierd pe Salomao? De ce e nemulțumit mijlocașul + Becali stă la pândă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.