Stiri nebune

FOTO O studentă la medicină a făcut rost de bani pentru studii ieșind cu bătrânii bogați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 octombrie 2018

O tânără studentă, fără mari posibilități financiare, a găsit o metodă neconvențională pentru a-și putea urma studiile la facultatea dorită.

Clover Pittilla, 22 de ani, din Bournemouth, a recunoscut că e o ”sugar baby” și a afirmat că nu vede nimic rău în comportamentul ei.

A visat tot timpul să urmeze o facultate de medicină și să devină doctor, însă a realizat că nu va avea sprijinul financiar necesar pentru a se realiza. Costurile de care are nevoie se ridică la aproximativ 3,000 de lire sterline pe lună și includ taxa la facultate, cazare și celelalte necesități personale.

Pentru a ieși din acest impas, Clover a acceptat să iasă cu bătrâni bogați de la care să își scoată banii necesari. Cu unii dintre ei chiar întreține relații sexuale, însă pentru ea asta e ceva normal.

”De obicei merg la o întâlnire cu ei pentru 100 de lire sterline, însă dacă îmi doresc pot să câștig chiar mii de lire într-o lună. Depinde de dispoziția mea, de timpul și de studiile pe care le am. Am doar 22 de ani, mă aflu în prima parte a vieții mele și nu vreau să fiu ținută pe loc de o singură relație. Vreau să mă bucur de viața mea și fiind o ”sugar baby” mă ajută să fac asta”, a spus Clover, conform The Sun.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.