Cupa Romaniei

EXCLUSIV Mesaj clar pentru Dinamo de la șeful celor de la Csikszereda: "Pentru noi, acest meci nu înseamnă nimic" » Două variante pentru disputarea partidei

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 03 October 2018

Szondi Zoltan, președinte la AFK Csikszereda, a vorbit pentru GSP.RO despre meciul cu Dinamo, din optimile Cupei României.

Szondi Zoltan a spus că pentru echipa din Liga a 3-a este mai importantă lupta pentru promovare și că meciul, programat pe 1 noiembrie, la ora 19:00, s-ar putea juca la Sfântu Gheorghe.

"Pentru noi, acest meci cu Dinamo nu înseamnă nimic. Poate vă surprinde, dar pentru noi prioritar este să promovăm în Liga a 2-a.

Vom încerca totuși să organizăm acest meci la Miercurea Ciuc, facem eforturi pentru a aduce o nocturnă. În cazul în care nu vom reuși, cu bunăvoința domnului ‎Laszlo Dioszegi, de la Sfântu Gheorghe, am primit acceptul să mergem să jucăm acolo. Va fi foarte greu, plecăm cu șansa a doua și pentru că Dinamo nu merge deloc bine în campionat și probabil Cupa este importantă pentru cei de acolo", a declarat Szondi Zoltan pentru GSP.ro.

"Știu că nu suntem iubiți nicăieri în deplasare, dar acum vom juca acasă. Cred că și la noi, dar și la Sf. Gheorghe, galeria lui Dinamo va fi acoperită de fanii noștri. Cred că o calificare este un bonus pentru noi"Szondi Zoltan

Citește și: FRF a anunțat programul optimilor Cupei României » FCSB și Dinamo joacă în aceeași zi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.