Campionate

Cristiano a vorbit în premieră despre acuzațiile de viol

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 octombrie 2018

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată despre acuzațiile de viol care îi sunt aduse de Kayhryn Mayorga, o americancă de 34 de ani.

"Neg cu hotărâre orice acuzație ce mi-a fost adusă. Violul e o crimă abominabilă ce este împotriva oricărui lucru pe care eu îl susțin. Oricât aș vrea să-mi protejez reputația, refuz să mă implic în spectacolul media pe care-l provoacă unii oameni ca să se promoveze pe seama mea.

Am conștiința curată, ceea ce-mi permite să aștept în liniște rezultatele oricărei investigații", a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter.

Scandalul este unul de notorietate. Publicația germană Spiegel a scos la iveală informații frapante anul trecut (detalii AICI). Cazul nu a fost clasat. Mayorga a ieșit acum cu declarații explicite despre acea noapte, în care reclamă scene abominabile, culminând cu un viol anal. 

Ea descrie scena dinaintea violului: "S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre celelalte 1 la sută". 

Citește și: Noi acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Plan diabolic pus la cale împotriva femeii care-l acuză de viol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.