Liga 1

Răspunsul clubului în cazul fotbalistului pe care și-l dorește Becali: "Nu e cazul să ne opunem unei vânzări acum"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 October 2018

Cristi Pustai, managerul general al lui Gaz Metan, a vorbit despre suma de 350.000 de euro pe care Becali spune că se pregătește s-o ofere medieșenilor pentru transferul lui Darius Olaru (20 de ani/mijlocaș ofensiv).

"Nu e cazul să ne opunem unei vânzări acum, nu trebuie să mai facem greșelile din trecut.

La Olaru trebuie să negociem și niște procente care, la un moment dat, vor fi mai importante decât suma pe care o vom primi acum. Olaru valorează mai mult de 350.000 de euro, dar până la urmă în țară există doar FCSB.

Totuși, în momentul ăsta, la cum mergem și în campionat, cred că e timpul să ne gândim dacă îl vindem în iarnă sau așteptăm vara. Trebuie să vedem dacă Olaru va juca la Under 21", a declarat Pustai la TV Digi Sport.

Gigi Becali a anunțat astăzi că e dispus să riște 350.000 de euro pentru a-l transfera pe Darius Olaru, însă va pune acești bani pe masă abia după o discuție cu Nicolae Dică și MM Stoica. Mai multe detalii AICI!

"Fortes e un jucător aproape pe același profil ca Gnohere. Vom mai aștepta probabil până la iarnă să vedem dacă va mai înscrie" Cristi Pustai

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.