Tenis

WTA BEIJING // Înfrângere umilitoare pentru Angelique Kerber la Beijing + Simona Halep profită: performanța atinsă de jucătoarea noastră

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 October 2018

Angelique Kerber, 3 WTA, a fost eliminată în această dimineață de chinezoaica Shuai Zhang, 45 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Beijing.

Nemțoaica a avut parte de un meci extrem de complicat în fața reprezentantei gazdelor și a fost copleșită total în primul set, pe care l-a pierdut cu 1-6, după doar 23 de minute.

Kerber a încercat să revină, a câștigat setul secund cu 6-2, dar setul decisiv a avut o desfășurare șocantă: jucătoarea germană nu a avut nicio șansă, iar Zhang s-a impus cu 6-0.

Înfrângerea lui Kerber are repercusiuni pozitive pentru Simona Halep. Liderul mondial va rămâne, indiferent de ce se întâmplă în acest final de sezon, lider în clasamentul WTA Race pe 2018.

Jucătoarea noastră are un avans de 1.546 de puncte față de Kerber, diferență care nu mai poate fi recuperată de nemțoaică, indiferent dacă Simona va mai participa sau nu la vreun turneu din acest an.

Vezi și:  VIDEO Un jurnalist GSP are o altă perspectivă vizavi de problemele Simonei Halep: "Accidentarea ei are și o veste bună"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.