Europa League

VIDEO Clovnul cu mănuși a lovit din nou » Portarul care a îngropat-o pe Liverpool în finala Ligii a gafat incredibil în Europa League

Karius, în partida de aseară cu Malmo // FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 05 octombrie 2018

Loris Karius, portarul împrumutat în Turcia de Liverpool, s-a făcut de râs, ratând o paradă facilă la o minge înaltă deviată de un coleg și care i-a intrat în plasă în partida pierdută de Beșiktaș pe terenul lui Malmo, 0-2. 

Și-a schimbat locul, însă nu și norocul. Loris Karius nu scapă de prostul obicei de a gafa nici în Turcia. Deja a ajuns la a doua greșeală care s-a transformat în gol pentru adversari.

Împrumutat pentru două sezoane de Liverpool, germanul a îngropat-o și pe Beșiktaș cu Malmö, fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Ligii. La fel cum o comisese grav chiar la debutul pentru echipa din Istanbul acum o lună, la un 1-1 cu Bursaspor!

La prins de fluturi

Portarul "vulturilor" avea de respins o minge banală, venită din centrarea lui Andreas Vindheim, dar deviată ușor de colegul Caner Erkin. A încercat să o boxeze peste transversală, numai că a sărit prost și n-a nimerit mingea, ci aerul! Așa a deschis Malmö scorul în minutul 53.

Loris nu s-a putut revanșa la penaltyul gazdelor, transformat tare și pe centrul porții de Rosenberg (76). Karius a greșit capital (de două ori) în finala Ligii, cu Real (1-3), și a dat vina pe Sergio Ramos, care l-a lovit și i-ar fi provocat o comoție. Acum nu mai are scuze. 

1.500.000 €net este salariul anual primit de Karius la Beșiktaș. Doar cu Kayseri n-a încasat gol din cele 6 partide în care a fost în poarta "vulturilor"

Citește și:  Răzvan Lucescu, după demonstrația de forță a lui PAOK din Europa League: "Asta a contat foarte mult"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.