Liga 1

Becali, hotărâre clară în privința lui Moruțan: "Din icre negre n-are rost să faci icre de manciuria"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 octombrie 2018

Gigi Becali susține că iarnă va aduce un mijlocaș de creație, care să facă pereche la centrul terenului cu Mihai Pintilii (33 de ani). Genul patronului de la FCSB este Marco Verratti, 25 de ani, mijlocașul celor de la PSG.

”Din tot ce văd eu, pe postul ăla cel mai mult îmi place de Verratti. Așa vreau și eu un jucător. Bine, păstrând proporțiile, pentru că nu mai vreau să fiu preluat iar și să zică lumea că exagerez. Mie-mi place genul lui Verrati, care deposedeză, care urcă, care mai face un dribling, care mai trage și la poartă”, a spus, la ProX, Gigi Becali.

Becali și Dică l-au încercat pe Olimpiu Moruțan pe postul respectiv, însă acesta n-a convins: ”L-am forțat acolo pe Moruțan, dar nu poate, nu știe să stea bine pe teren acolo, e cu mintea doar la poartă. Plus că e păcat să-l strici pe acel post, când în spatele vârfului are altă expunere. Din icre negre n-are rost să faci icre de manciuria. Moruțan e număr 10 și din acest număr, poziție, nu-l mai mai schimbă nimeni cât sunt eu la Steaua”.

Citește și: Dezvăluiri despre fotbalistul pe care Gigi Becali îl vrea neapărat » La cine e "dezlegarea", după modelul Pițurcă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.