Europa League

N-a mișcat la Ovidiu, a marcat pentru o victorie uriașă în Europa! Vedeta adversarei României a făcut spectacol

Hajrovici (dreapta) // Foto: Gulliver / GettyImages

Articol de Răzvan Luţac  —  vineri, 05 octombrie 2018

Una dintre rivalele României în lupta pentru calificarea la Euro 2019 U21, Bosnia, a pierdut fără să emită pretenții în meciul din septembrie, însă una dintre vedete a făcut show în competițiile europene

Este vorba de Amer Gojak, mijlocaș la Dinamo Zagreb. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, născut la Sarajevo în 1997, a făcut 2-0 pentru croați în minutul 68 al partidei cu Anderlecht, jucată chiar în Belgia. A fost chiar scorul final al partidei de pe "Constant Vanden Stock". 

Chiar dacă a fost ajutat la gol de un adversar - șutul de la 18 metri a fost deviat - evoluția lui Gojak a fost considerată una excelentă și lăudată în presa croată. 

Și prima reușită i-a aparținut tot unui bosniac, Izet Hajrovici, în timp ce fosta echipă a românilor Stanciu și Chipciu arămas în 10 din minutul 46, când Ognjen Vranjes a văzut "roșu".

Succesul îi plasează pe croați în fruntea unei grupe din care mai fac parte Fenerbahce și Trnava, în timp ce Anderlecht este ultima în clasament, cu 0 puncte.

Gojak, decar la echipa națională de tineret, a jucat tot meciul de la Ovidiu, însă n-a reușit vreo fază memorabilă. România s-a impus prin golurile lui Adrian Petre și Ianis Hagi, 2-0, și este prima în clasament înaintea partidelor decisive cu Țara Galilor (12 octombrie) și Liechtenstein (16 octombrie). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.