Liga 1

Gigi Becali:

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

NEWS IN / Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat joi ca nu s-a inteles cu presedintele Progresului, Constantin Iacov, in privinta transferului mijlocasului Ovidiu Herea, declarand totodata ca renunta la incercarea de a-l aduce pe respectivul fotbalist la formatia din Ghencea.

"Mie mi-e mila de jucator, ca noi l-am luat deja pe Plesan pe acest post, dar nu m-am inteles cu Iacov. Nu-i mai convine oferta pe care i-am facut-o initial, 1,5 milioane euro, 500 acum, 500 peste un an si 500 peste doi ani. Iacov vrea 1,5 milioane pentru 50% din jucator. In felul acesta Herea ar face trei milioane de euro. Asa nici nu mi-as scoate banii pe el daca l-as vinde. Oricum, eu nici nu mai am nevoie de el, eu o faceam doar pentru jucator. Mie imi este mila de el si de tatal lui", a declarat Gigi Becali.

Becali a declarat ca oferta de 2,5 milioane nu a existat in realitate, ci a fost doar "o conventie" intre el si Iacov pentru a-i forta mana lui Copos sa il cumpere pe jucator. Patronul stelist a mai recunoscut ca nu stie mare lucru despre jucatorul bancar si il dorea doar pentru a-i indeplini dorinta antrenorului Gheorghe Hagi.

Patronul stelist a mai marturisit ca, in situtia in care l-ar fi cumparat pe Herea, Steaua nu l-ar fi folosit in viitorul sezon, ci l-ar fi imprumutat la Gloria Buzau pentru un an. "Impresara jucatorului nu are nicio vina, Iacov si Copos sunt cei vinovati", a mai declarat Becali, care a mai adaugat in final: "Eu unul m-am saturat de atatea negocieri. Imi pare rau de baiat, ca el sta si plange acasa".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.