Liga 1

Ianis Hagi e cu gândul la naționala U21, dar îi transmite un mesaj categoric lui Contra: "Evoluțiile mele au fost foarte bune"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 octombrie 2018

Ianis Hagi a vorbit după succesul Viitorului de la Iași, scor 2-1, rezultat care trimite echipa lui Gică Hagi până pe locul 2. Căpitanul Viitorului e convins că poate face pasul la naționala mare, dar până atunci se gândește doar la meciurile de la tineret. 

"Sunt meciuri dificile cu Iași, mai ales aici, la ei acasă. Suporterii sunt agresivi. Ești conștient că atunci când joci la Iași va fi un meci de luptă.

E bine că ne-am ridicat la nivelul lor de atitudine și agresivitate. A fost puţin greu fără Mister pe bancă, dar staff-ul tehnic şi-a făcut datoria. S-a comunicat bine", a zis Ianis Hagi la TV Digi Sport. 

...despre națională: "De abia aştept meciurile de la U21. Sunt decisive, putem scrie istorie iar. Vrem să facem o ţară întreagă mândră şi sperăm să ne calificăm. E doar un pas mic de făcut, am încredere că vom merge la turneul final.

Am în plan să intrăm în play-off, să jucăm cât mai bine şi să ajut naţionala. Evoluţiile mele, de când m-am întors din Italia, mă fac să cred că pot evolua la naţionala mare. Dar acum, mă concentrez 100% la tineret, vreau să obţinem calificarea".

...despre faptul că l-a lăsat pe Drăguș să bată: "Marcasem deja, iar Drăguș m-a rugat să îl las. L-am lăsat fără probleme, suntem un grup unit, nu sunt răutăţi de genul ăsta în echipă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.