Liga 1

Stoican trage concluziile după al 8-lea eșec la rând în fața lui Hagi: "Viitorul nu ne-a dominat! Atenție la întrebări!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 octombrie 2018

Flavius Stoican a tras concluziile după al 8-lea eșec la rând în fața lui Hagi și a 6-a înfrângere consecutivă a celor de la Poli Iași cu Viitorul. Tehnicianul a fost mulțumit de echipa sa, deși scorul a fost 1-2. 

"A doua repriză am dominat o echipă al cărei joc mie îmi place foarte mult. Sunt bucuros pentru că am jucători în lot care pot face diferența. Păcat că nu am reușit să înscriem în a doua repriză.

Am fost lipsiți de șansă și am primit gol foarte ușor. Viitorul e o echipă de posesie, pe care dacă o lași să joace, te pasează foarte mult. Azi noi n-am fost eficienți, dar sper ca pe viitor să schimb asta.

Poli Iași și Viitorul sunt două echipe bune! Viitorul nu a dominat Iași, să fim atenți când punem întrebările (n.r. a fost deranjat de întrebarea reporterului). Arbitrul e acoperit de regulament, nu am ce să-i spun, să-i reproșez", a zis Flavius Stoican la Look Sport.

Citește și: VIDEO Viitorul bate Poli Iași pentru a 6-a oară la rând, scor 2-1 și urcă pe locul 2 în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.