Liga 3

Daniel Pancu, nervos după primul meci ca antrenor: "E trist că se întâmplă asta" » Mesaj dur către jucători

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 octombrie 2018

Rapid s-a impus cu greu în meciul cu CS Medgidia, 2-1, la debutul lui Daniel Pancu pe banca giuleștenilor (Detalii aici).

La finalul meciului, antrenorul de 41 de ani a vorbit despre prestația elevilor săi și a spus că jocul echipei este departe de așteptările sale.

"Nu pot să spun că nu am avut emoţii. Victoria este meritată, pentru că s-a jucat la o singură poartă. Dar încă suntem departe de ceea ce ne propunem, de ce şi-au propus conducătorii.

Cred că mai avem de lucrat la spiritul de luptă. Am marcat al doilea gol, dar nu am mai avut nicio ocazie. E trist ca Rapidul, la 2-0 pe propriul teren, să mai aibă un singur şut la poartă! Jumătăţi de măsură nu există la Rapid şi nu avem voie să ne mulţumim cu puţin", a declarat Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

"O să încerc să le imprim echipelor pe care o să le antrenez cât mai mult din stilul meu. Iar stilul meu este mult mai ofensiv decât ce oferim noi în momentul de faţă. Sunt diferit faţă de ce eram ca jucător! O să vedeţi acest lucru. Nu mă regăsesc în genul de antrenor foarte agitat pe margine"
Daniel Pancu 

Rapid este pe primul loc în Liga a 3-a, cu 19 puncte în 7 meciuri. E la 3 lungimi de Unirea Slobozia, care are însă un meci mai puțin.

Citește și: Daniel Niculae a explicat de ce s-a certat cu Pancu: "Aveam pretenția asta de la el. Mi-a dat dreptate" + Mesaj pentru noul antrenor al Rapidului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.