Campionate

O vedetă a lui Atlético vorbește de marea lui suferință: ”Urinam sânge după fiecare meci, după fiecare antrenament”

Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 06 octombrie 2018

Saúl Ñíguez voia să renunțe la un rinichi în primăvara lui 2015 pentru a reveni mai repede la echipă. Asistentul lui Cholo Simeone l-a convins că ”sănătatea e mai importantă ca fotbalul”.

Pe 25 februarie 2015, într-un meci de Champions League, la Leverkusen, a început calvarul pentru Saúl Ñíguez. Mijlocașul, care avea doar 20 de ani atunci, a fost lovit puternic în rinichi și au urmat săptămâni de suferință. Nu a jucat mai mult de o lună.

Acum, tatăl său povestește pentru revista So Foot: "În salvarea care ne-a dus la spital, îmi spunea că nu-și mai simte nici mâinile, nici picioarele. Plângea. Nu l-am văzut niciodată astfel. Era gata să renunțe la rinichi ca să revină mai repede". Tot el spune că Germán Burgos, asistenul lui Cholo Simeone, l-a convins: "Nu-ți scoți un rinichi pentru fotbal. Sănătatea ta e cea mai importantă".

Saúl, care a jucat doi ani cu un cateter, n-a uitat: "Urinam sânge după fiecare meci, după fiecare antrenament. Mi-am pus sănătatea în joc pentru Atlético".

206meciuri a jucat Saúl Ñíguez la Atlético în toate competițiile din 2011, marcând 29 de goluri

Vezi și: L-au amenințat cu pistolul și i-au luat Rolexul! Clipe horror trăite de un superstar de la Napoli după succesul cu Liverpool

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.