Liga 1

Ordin de la Becali?! Jucătorii de la FCSB merg azi să voteze la "Referendumul pentru Familie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 October 2018

În acest weekend are loc "Referendumul pentru Familie", în vederea modificării Constituției României pentru definirea familiei.

Jucătorii români și membri ai staff-ul celor de la FCSB vor participa azi la referendum. Aceștia vor vota de la ora 18:00, la Școala Generală numărul 102 din București.

Becali, reacție DISCRIMINATOARE

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție deplasată cu privire la Referendum.

"Chiar dacă sunt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acțiune din România în ultimii ani. E mai important decât toate războaiele.

Depinde viitorul neamului, al copiilor și al nepoților. Dacă nu se face referendum și nu se spune clar că familie e compusă din bărbat și femeie, va fi greu. Ăștia ne atacă ușor, ușor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educație și se scrie în manuale «Ce bine e să fii homosexual». Trebuie să salvăm țara", a spus Gigi Becali pe 2 octombrie la Pro X.

Citește și: Declarații controversate ale lui Mihai Neșu despre "Referendumul pentru Familie": "O să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul! Sunt pofte anormale"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.