Liga 1

Astra iese la atac după înfrângerea cu CFR » Hațegan, principala țintă: "Am mai văzut asta prin anii '70. Probabil deranjăm pe cineva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 octombrie 2018

Astra a pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, 1-2, iar giurgiuvenii au fost extrem de virulenți la finalul partidei, acuzând arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, cel care a anulat un gol al gazdelor în minutul 2. 

" Dacă golul nostru nu era anulat în minutul 2, cred că am fi câștigat azi. Nu a fost absolut nimic, nu pot să înțeleg decizia arbitrului. Nici nu l-am atins pe Arlauskis, a fost gol valabil 100%. A fost un gol frumos, nu pot să înțeleg cum în Liga 1 sunt asemenea greșeli.

Ce explicații să cerem? N-avem ce să facem! Deranjăm fiind acolo sus în clasament, probabil unora nu le convine unora", a declarat Azdren Lllullaku la finalul partidei la TV Telekom Sport, albanezul fiind chiar cel care reușise să înscrie pentru Astra la acea fază. 

În al doilea minut al partidei, Llullaku a înscris cu capul în urma unui corner. Totuși, Hațegan a luat hotărârea să nu valideze golul, considerând că albanezul l-a incomodat pe goalkeeper-ul Arlauskis.

"Ne-am confruntat cu atâtea probleme. De parcă totul nu era de ajuns, ne-am trezit și cu gol anulat în primele minute. Am câștigat două meciuri la rând într-o manieră categorică, apoi au început problemele noastre, în special cele legate de accidentări.

Hațegan a încercat să fie perfecționist, am mai văzut asta prin anii '70, să iei o decizie, apoi să o întorci. Sigur deranjăm pe cineva, am spus-o încă de etapa trecută" Gheorghe Mulțescu, antrenor Astra

Citește AICI cronica partidei Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.