Diverse

REFERENDUM // Gigi Becali, prezent iar în secția de votare la Referendum: "Fac trei luni de pușcărie și votez din nou și din nou! Ce dacă nu am voie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 octombrie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, este implicat activ în "Referendumul pentru Familie", care are loc astăzi.

Gigi Becali a spus clar că susține modificarea Constituției pentru definirea căsătoriei, iar sâmbătă i-a trimis pe jucătorii FCSB să voteze (Detalii aici). Potrivit lui Codruț Baciu, observator la vot în Voluntari, Gigi Becali ar fi revenit azi în sala de vot și ar fi amenințat că votează iar.

"Nea Gigi tocmai ne-a făcut o scurtă vizită din nou. A băgat capul pe ușa secției și a întrebat dacă e prezență. Apoi a facut o glumiță că votează iară. «N-aveți voie», l-a atenționat plină de zel o domnișoară de la Antena 3. «Și ce dacă? Fac trei luni de pușcărie și votez din nou și din nou", a scris Codruț Baciu pe contul său de Facebook.

"Chiar dacă sunt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acțiune din România în ultimii ani. E mai important decât toate războaiele.

Depinde viitorul neamului, al copiilor și al nepoților. Dacă nu se face referendum și nu se spune clar că familie e compusă din bărbat și femeie, va fi greu. Ăștia ne atacă ușor, ușor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educație și se scrie în manuale «Ce bine e să fii homosexual». Trebuie să salvăm țara" Gigi Becali pe 2 octombrie la Pro X

Citește și: Ianis Zicu cheamă lumea la vot pentru referendum: "Merg să pun ștampila, haideți și voi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.