Liga 1

Claudiu Niculescu a lăsat 6 jucători acasă pentru deplasarea de la Botoșani » Ce se întâmplă cu Grozav

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 octombrie 2018

Dinamo încearcă să obțină luni prima victorie după 4 etape de secetă, "câinii" urmând să joace pe terenul lui FC Botoșani. 

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Claudiu Niculescu a luat decizia să lase 6 jucători acasă pentru partida din Moldova. Majoritatea acestora sunt tineri care au prins foarte puține minute în acest sezon. Singurul "veteran" care nu a fost oprit în lot este Mircea Axente, atacant care nu a mai prins deloc echipa la ultimele 3 partide. 

Vlad Olteanu, Marco Ehhman, Denis Ciobotariu, Andrei Tîrcoveanu, Mircea Axente și Mihai Neicuțescu sunt, conform Radio Dinamo, cei 6 fotbaliști care nu au făcut deplasarea la Botoșani. Pe lângă aceștia, în lot nu va fi nici Ivan Pesic, croatul care zilele trecute s-a operat de hernie inghinală. 

În schimb, în lot a fost oprit Gicu Grozav, ultima achiziție a dinamoviștilor. Conform declarațiilor lui Niculescu, acesta ar putea fi utilizat câteva zeci de minute. 

Vezi și: EXCLUSIV Tot mai aproape de FCSB » Unul dintre cei mai buni dinamoviști este împins de un stelist la echipa lui Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.