Box

Pierde centura? Scandalul de la finalul meciului Nurmagomedov - McGregor ar putea avea urmări dure!

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 October 2018

Khabib Nurmagomedov, campionul mondial la categoria ușoară, l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, într-o partidă spectaculoasă.

Rusul Nurmagomedov a câștigat în runda a patra, după ce l-a forțat pe McGregor să renunțe. Astfel, Khabib se menține neînvins, având 27 de victorii în carieră.

Meciul dintre cei doi a fost umbrit de incidentele de la final: Khabib a sărit peste octagon și s-a îndreptat către grupul unde s-a aflat echipa lui McGregor și a început o bătaie generală.Astfel, 3 membri ai echipei lui Nurmagomedov au fost arestați. 

Dana White, președintele UFC, a declarat azi că există o posibilitate ca rusul să fie suspendat pentru bătaia de la finalul meciului. De asemenea, acesta a lăsat de înțeles că s-ar putea lua decizia retragerii centurii lui Nurmagomedov, notează Fox Sports. 

Tototdată, s-a aflat motivul pentru care rusul Nurmagomedov nu a primit centura în ring la finalul meciului: organizatorii s-au temut ca acesta să nu fie atacat cu obiecte din public:"S-au întâmplat multe lucruri urâte. Sunt dezgustat", a mai spus Dana White.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.