Nationala

Un stranier din lotul lui Contra a răbufnit: "Nu înțeleg de ce mi se întâmplă asta! M-am săturat să tot cer explicații"

Alexandru Maxim trece din nou prin momente complicate la echipa de club // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 octombrie 2018

Convocat de Cosmin Contra pentru "dubla" cu Lituania (11 octombrie) și Serbia (14 octombrie) din Liga Națiunilor, Alexandru Maxim, 28 de ani, s-a declarat nemulțumit de faptul că primește puține șanse la Mainz din partea antrenorului Rouven Schröder.

"Am trecut în 5 ani de Bundesliga prin momente grele, am schimbat 13 antrenori și tot cu zâmbetul pe buze sunt.

Sunt nemulțumit că nu joc și chiar nu înțeleg de ce nu joc. M-am săturat să le tot cer explicații celor de la Mainz, nu pot să fac asta în fiecare zi", a declarat Alexandru Maxim, la sosirea pe aeroportul "Henri Coandă".

Maxim evoluează pentru Mainz din 2017, iar de-a lungul carierei a mai bifat o experiență în Germania, una de lungă durată, la Stuttgart, unde a jucat între 2013 și 2017.

1 gol în 6 meciuri a bifat Maxim pentru Mainz în acest sezon, în toate competițiile

4 goluriîn 32 de meciuri a strâns Maxim la națională, pentru care a debutat în 2012, pe vremea când selecționer era Victor Pițurcă

Vezi și: EXCLUSIV Lovitură pentru naționala României! Contra a aflat azi că nu va putea conta pe un jucător important

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.