Liga 1

Teja a recunoscut că echipa sa a avut noroc, Neagoe și-a certat elevii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 octombrie 2018

Mihai Teja, antrenorul celor de la Gaz Metan, și-a lăudat elevii pentru victoria de azi de pe terenul lui Sepsi, scor 2-1.

Azi am avut determinare, atitudine. Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă că au caractere puternice. Am început meciul mai greu, dar apoi l-am controlat. Mă bucur pentru aceste 3 puncte. Am făcut un meci bun. Norocul a fost de partea noastră. Mai e foarte mult de muncă, dar important e că luăm puncte”, a declarat Teja la Look Sport.

În schimb, Eugen Neagoe, tehnicianul lui Sepsi, s-a arătat dezamăgit de echipa sa: ”Am primit două goluri cu mare ușurință. La 1-1 în minutul 88 am avut o ocazie clară din 5-6 metri, dacă marcam câștigam. Greșeala se plătește. Ne-au prins pe contraatac unde știam că sunt puternici. Băieții au făcut un efort fantastic. Le-am zis la băieți să ridice capul din pământ și să continuăm să jucăm”.

”Îmi pare rău că am pierdut în această seară. Un rezultat de egalitate era echitabil. Cred că a doua repriză a fost mai bună decât prima” Gabriel Vașvari, mijlocaș Sepsi

Citește și: Meci cu ghinion! A ieșit de pe teren pe targă în minutul 13 al partidei dintre Sepsi și Gaz Metan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.