Liga 1

Becali s-a luat de Dică și MM Stoica: ”I-a înnebunit! Lasă-i, bă! Care e problema?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 octombrie 2018

Gigi Becali susține că în săptămâna premergătoare meciului cu Chiajna, scor 0-1, oficialii echipei i-au bătut la cap pe trei dintre jucătorii echipei să nu ia cartonaș galben pentru a nu fi suspendați în partida următoare pentru cumul de avertismente.

”Atât timp cât suntem la mâna noastră e bine. Când jucam prost țipam, urlam. Azi pot să zic doar Man, Tănase și Planici. Nu înțeleg ce a vrut să facă Planici acolo.

Pe Planici, Nedelcu și Junior (n.r. Morais) i-au înnebunit că să nu ia galben, să nu ia galben. I-a înnebunit. Lasă-i, bă, să ia galben! Care e problema dacă iei galben? Joacă, bă, fotbal! Bine, Man și Tănase n-au fost în apele lor”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a vorbit și despre reacția suporterilor care la finalul meciului i-au cerut demisia lui Dică: ”Niciodată nu-l demit pe DIcă. Azi a fost o chestiune așa... am jucat doar la o poartă. Nu există demisie, nu există demitere, nu e niciun fel de problemă. Nu fac caz din nimic. Am jucat foarte bine, doar că benzile noastre”.

Citește și: Romario Benzar, desființat: "Azi am jucat fără fundaș dreapta"

Citește și: Dică le răspunde fanilor care i-au cerut să plece de la FCSB: ”Nu-mi dau demisia! Sunt puternic, duc”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.