Liga 1

Informații din vestiar?! "Cred că Dică va fi schimbat acum! E compromis și nu are autoritate" » Critici vehemente la adresa echipei: "Ca în Liga a 3-a"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 octombrie 2018

Gabi Balint, fost internațional, a vorbit despre înfrângerea celor de la FCSB, 0-1 cu Chiajna, și a declarat că, în opinia lui, antrenorul Nicolae Dică va fi demis în scurt timp.

"Mă aşteptam să se facă nişte schimbări mai rapid. Nu înţeleg de ce nu s-au făcut. Situaţia nu cred că e prea bună, mai ales pentru Dică. Eu nu îl mai văd la cârma echipei. Oricât ar ţine patronul la el, jocul echipei e foarte slab. El este un antrenor compromis de multă vreme pentru că a acceptat nişte lucruri pe care jucătorii le-au observat. Nu mai are autoritate în faţa jucătorilor. Eu cred că va fi schimbat chiar acum", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

"FCSB ca la o echipă din Liga a 2-a sau Liga a 3-a"

Gabi Balint a criticat și jocul prestat de formația roș-albastră în meciul conra ilfovenilor.

"FCSB a jucat bine, ca o echipă de Liga a 2-a sau chiar de Liga a 3-a. Nu am pretenții de la Chiajna, dar eu nu înțeleg ce se întâmplă la ceilalți. O așa vraiște în jocul FCSB eu n-am văzut. Și să vă ofer un exemplu. Man, care este bandă dreaptă, s-a tot dus în spatele lui Gnohere. A aglomerat acolo zona, iar pe dreapta n-a mai rămas nimeni.

În plus, Filip s-a autoeliminat la faza golului printr-un marcaj nereușit tocmai la mijlocul terenului. Nu, el trebuia să stea la locul lui, să facă dublaj la Planici și să intervină la Batin", a adăugat fostul internațional.

Citește și: Note GSP: un stelist a avut o evoluție catastrofală în FCSB - Chiajna! Alți 3 au jucat dezamăgitor + cine s-a remarcat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.