Campionate

Florentino Perez nu mai suportă ca Real Madrid să fie umilită » Care sunt cele două variante pe care le are pentru a-l înlocui pe Julen Lopetegui!

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 08 October 2018

După ce Real Madrid a pierdut cu Deportivo Alaves, 0-1, și a ajuns la patru meciuri în șir fără gol marcat, Florentino Pérez, președintele clubului s-a înfuriat și își pierde răbdarea cu Julen Lopetegui.

Jurnalistul spaniol José Ramón De La Morena a anunțat la postul de radio Onda Cero că la Madrid va fi azi o ședință de criză, pentru a se lua o decizie. Dacă los Blancos continuă sau nu cu actualul antrenor. 

Real Madrid este pe 4, loc pe care nu l-a mai ocupat din sezonul 2012-2013, ultimul cu José Mourinho pe bancă. La fel ca acum, avea 14 puncte, după 4 victorii, două egaluri și două înfrângeri, dar atunci înscrisese 16 goluri, cu patru mai mult decât a reușit echipa lui Lopetegui. 

Totuși, As susține că Lopetegui va prinde Clasico. Pe 28 octombrie, cu Barcelona, pe Camp Nou. Dacă pierde și atunci, Real ar avea două variante. Prima e Santiago Solari, argentinianul fost jucător al albilor, acum tehnicianul lui Real Madrid Castilla. A doua e Antonio Conte, liber de contract după despărțirea de Chelsea.

Citește și: Bayern Munchen pregătește mutarea anului! Bavarezii îl vor cu orice preț pe Zinedine Zidane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.