Liga 1

VIDEO GSP LIVE Interviul cu Bogaciu din Gazetă i-a enervat pe oamenii din fotbal: "Am simțit că e un arbitru corupt, ne-a furat puncte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 octombrie 2018

Adrian Mititelu a reacționat după interviul din Gazeta Sporturilor al fostului arbitru Aurelian Bogaciu, care a vorbit, printre altele, despre meciul FC Argeș - Craiova, 1-1, unde a fost acuzat că a arbitrat părtinitor.

"Am simțit că Bogaciu nu e corect"

Mititelu a intrat în direct la emisiunea GSP LIVE unde a vorbit despre partida respectivă și l-a desființat pe fostul arbitru Aurelian Bogaciu.

"Văd că Bogaciu tot încearcă să nege ceea ce știe toată lumea și cum arbitra el. La meciurile noastre tot timpul ne ciupea, era un arbitru de rea-credință. Era arogant și părtinitor. La acel meci, opinia generală a echipei era că ne-a arbitrat într-un mod părtinitor. Am și spus atunci după meci că l-am simțit, că știam că Penescu se ocupă cu d-astea.

A fost condamnat, restul sunt discuții. Justiția din România a stabilit că e un arbitru corupt. Toată lumea acuză procurorii acum. Era el vreun lider politic pentru a fi urmărit și scos din politică? E un arbitru stabilit corupt și asta am simțit și eu ca om de fotbal. De câte ori m-a arbitrat am simțit că nu e corect, iar Universității Craiova i-a furat puncte.

El trebuie să stea departe de fotbal, să nu mai apară vreodată în fotbal. E o rușine pentru fotbal. A avut un comportament de arbitru de pe timpuri. Avea numai ifose și aroganțe. Când era delegat Bogaciu, eu aveam emoții. Eu nu am auzit până atunci ceva concret despre el, dar simțeam pe propria piele când ne arbitra. Eu bănuiam. Cred că Penescu a ajuns la el prin alte persoane, care n-au fost deconspirate. Părerea mea e că ancheta se putea extinde, dar au zis că dacă se extind prea mult rad tot fotbalul din România. Probabil cineva din DNA s-a gândit să nu extindă ancheta. Fotbalul românesc la vremea aia era cuprins de un fenomen al corupției extrem de mare", a declarat Mititelu la GSP LIVE.

CE A SPUS BOGACIU ÎN GAZETĂ

Reporter: Toate semnele de întrebare au fost asupra meciului FC Argeș-Craiova, 1-1, nu?
Aurelian Bogaciu: Atunci a fost o singură fază, în minutul 90, când a fost un clinci și am eliminat câte un jucător de la Argeș și unul de la Craiova. Acuzaţia după acel meci, în instanţă, a sunat aşa: cineva i-a spus altcuiva să-i dea "lu' ăla mic", ăla mic fiind eu, "5.000 de mici" și micii erau dolari. Asta a fost combinația...
Reporter: Dar au existat...
Aurelian Bogaciu: L-am mai auzit atunci pe Mititelu: "Ce mi-a făcut Bogaciu!". Nu ți-a făcut nimic, că n-a fost nicio fază! Am dat afară doi jucători după un clinci. Pe unul l-am eliminat că a luat o sticlă cu apă și m-a stropit. Ce puteam să-i fac? Să nu-i dau roșu? Dar hai să nu vorbim de Mititelu, vă rog.

Citește și: După 9 de ani de tăcere » INTERVIU-EVENIMENT cu Aurelian Bogaciu:  "Am stat în celulă cu un criminal, un hacker, un violator și cu unul care tăiase pe față un polițist cu un briceag"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.