Tenis

SIMONA HALEP // Veste excelentă! Halep revine pe teren mai repede » Darren Cahill a făcut anunțul într-un mod inedit: "Transportul tău e asigurat"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 octombrie 2018

Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate la turneele din Asia. A pierdut devreme la Wuhan și a abandonat o săptămână mai târziu, la Beijing.

Diagnosticată cu hernie de disc, Simona Halep va reveni mai repede pe teren. Ea va fi prezentă la turneul de la Moscova, care se desfășoară în perioada 15-20 octombrie.

Informația a fost dezvăluită de antrenorul liderului mondial, Darren Cahill, care a postat un clip amuzant pe contul său de Twitter, în care un individ era transportat de un măgar: "Transportul tău de la aeroport pentru săptămâna viitoare, la Moscova, a fost rezervat", a scris australianul.

În afara turneului de la Moscova, Simona va participa și la Turneul Campioanelor, care se desfășoară la Singapore, în perioada 21-28 octombrie.

Vezi și: Simona Halep, Caroline Wozniacki și Angelique Kerber, luptă strânsă pentru locul 1 WTA » Singurul mod prin care Halep poate pierde prima poziție

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.