Tenis

SIMONA HALEP. Ultimele detalii despre recuperarea Simonei Halep: ce turneu se promovează cu un interviu al jucătoarei noastre

Articol de Roxana Fleşeru  —  marţi, 09 octombrie 2018

Simona Halep își continuă în aceste zile recuperarea pentru hernia de disc la clinica Kinetic Sport & Medicine prin gimnastică medicală și fizioterapie, așa cum se arată pe pagina de Facebook a stabilimentului.

Liderul mondial a colaborat în trecut cu mai mulți fizioterapeuți de la această clinică, printre ei Andrei Cristofor, Marian Gheba, Ștefan Șodolescu sau Dragoș Ciauș, care au călătorit cu ea la turnee. Clinica este condusă de Gelu Cosma, unul dintre cei mai cunoscuți fizioterapeuți din România, care s-a ocupat de jucătorii tricolori de la echipele de Cupa Fed și Cupa Davis.

Românca a fost diagnosticată cu hernie de disc după ce a fost supusă unui examen RMN la revenirea în țară în urma turneelor de la Wuhan și Beijing.

Problemele la spate au apărut la un antrenament cu Petra Kvitova înainte de startul competiției de categorie Premier 5. Cu toate acestea, a jucat un meci, unde a fost învinsă de Dominika Cibulkova. La Beijing, Halep s-a retras după un set din partida cu Ons Jabeur.

În tot acest timp, organizatorii turneului de la Moscova promovează competiția care începe pe 15 octombrie și la care Simona încă apare pe lista de jucătoare cu un interviu cu numărul unu mondial.

"Am amintiri plăcute de la Moscova și îmi doresc să joc din nou bine la această competiție", spune românca.

"Mă simt foarte mândră de mine că am reușit să rămân lider mondial o perioadă atât de lungă. Competiția în circuit este acerbă. Multe jucătoare au un nivel înalt, iar eu am reușit să dețin această poziție grație muncii și experienței", a mai spus Simona.

Românca nu era înscrisă la turneul Premier din Rusia și a solicitat un wild card pe care organizatorii i l-au acordat. Până la finalul sezonului, liderul mondial mai avea în program doar două competiții: cea de la Moscova și Turneul Campioanelor de la Singapore, care debutează pe 23 octombrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.