Campionate

Nu a înțeles nimic! Anamaria Prodan continuă derapajele! Atac violent pe facebook: "Când mergi cu un bărbat in camera de hotel nu mergi să-i citești povești!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 octombrie 2018

Impresarul Anamaria Prodan, 45 de ani, a continuat seria declarațiilor controversate cu privire la cazul lui Cristiano Ronaldo, acuzat că ar fi violat-o pe Kathrynei Mayorga.

În plus, aceasta a avut o serie de atacuri dure la adresa jurnalistului GSP Costin Ștucan, care condamnase într-un editorial derapajele impresarului.

"Tovarășul sosit de la țară ... devenit jurnalist mai nou la GSP ... căruia nimeni nu-i reține numele.... are frustrări mari personale și nu este de acord cu punctul meu de vedere în cazul Ronaldo! Am să susțin până mor că astfel de femei care cer bani că au fost “violate”si ca sa uite “violul”... fac înțelegeri cu presupusul violator ....dar își aduc aminte după foarte mulți ani iar despre “viol”nu merita nimic!

Când mergi cu un bărbat in camera de hotel nu mergi sa i citești povesti !!!! Nu suntem demenți sa ne gândim ca domnișoara a dansat cu Ronaldo lasciv toată seara , a mers in camera de hotel cu el și ce sa vezi ... a fost “violată” dar a luat 350.000 dolari ca sa uite ! După ani ...repet... vrea mai mult ! Hai sa fim serioși!

 ...concluzia ? Dacă domnișoara a fost violată trebuia sa plece din hotel direct la Politie sa declare violul și sa arate tuturor ca Ronaldo este o jigodie și ca locul lui este la pușcărie!

NU DUPĂ ATÂȚIA ANI CÂND VEZI ASCENSIUNEA LUI RONALDO ȘI CINEVA TE PUNE SA I FACI RĂU ȘI SA I DISTRUGI IMAGINEA!!!!

Anamaria Prodan, pe contul său de Facebook

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.