Tenis

Victorie uluitoare pentru Ana Bogdan: a fost condusă cu 5-1 și a salvat 3 mingi de meci! Urmează meci cu Muguruza + victorie și pentru Niculescu

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 October 2018

Ana Bogdan, locul 78 WTA, s-a calificat în turul II al turneului de la Hong Kong, după ce a trecut de Caroline Dolehide, locul 131 WTA, scor 6-7, 6-3, 7-5, după un meci de 2 ore și 30 de minute.

Ana Bogdan a jucat slab în primul set, fiind condusă cu 5-0. Românca a revenit incredibil și trimis setul în tie-break, acolo unde Dolehide a jucat mai bine și a câștigat cu 7-2.

În setul doi, Bogdan a jucat mai bine. A făcut un break și nu a cedat niciodată pe propriul serviciu, câștigând setul cu 6-3 și trimițând meciul în decisiv. Setul trei a fost dramatic. Bogdan a fost condusă cu 5-1, iar Dolehide a avut trei mingi de meci. Ana Bogdan le-a salvat pe toate și a câștigat setul cu 7-5.

În runda următoare, Ana Bogdan se va duela cu Garbine Muguruza, locul 13 WTA, într-un meci care se va disputa miercuri.

Victorie și pentru Niculescu

Tot la turneul de la Hong Kong, Monica Niculescu, locul 87, a învins-o în turul I pe Ons Jabeur, locul 100 WTA, scor 4-6, 7-6(0), 6-4. Niculescu o va întâlni în turul II pe Daria Gavrilova, locul 7 WTA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.