Liga 1

Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 octombrie 2018

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a dezvăluit motivele pentru care i-a refuzat în vară pe Hervin Ongenda și Diego Fabbrini, ajunși între timp la FC Botoșani.

"Da, Fabbrini și Ongenda au fost propuși de către cineva. Dacă-l aduceam pe Fabbrini, trebuia să-l dau afară pe Salomao. Aveam un buget de salarii în care trebuia să mă încadrez. Trebuia să renunț la Salomao, care are un salariu mare. Dacă-l aduceam pe Ongenda, trebuia să renunț la Pesici. Astea sunt datele problemei.

Nu aveam certitudinea că vor juca bine. Da, acum la Botoșani își fac treaba foarte bine. Dar atunci nu aveam siguranță că se integrează. Era foarte greu să renunț la Salomao, mă bazam pe el. În cazul lui Pesici e la fel. 

La Dinamo era un buget de salarii și trebuia să aducem anumiți jucători. Dar toți de la club am fost de acord cu transferurile făcute. Nu m-am dus eu, Florin Bratu, și am spart ușile de la Rin spunând că vreau anumiți jucători. Ne-am dat toți acordul, eu, antrenorii secunzi, departamentul de scouting și managerii. S-a ținut cont și de părerea lui Dănciulescu", a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

Citește și: Cornel Dinu, show după Botoșani - Dinamo! 4 fotbaliști "masacrați": "Trebuie scos din bucătărie de la shaorma și burgeri" » Mesaj CLAR pentru Negoiță: "Dă-i afară!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.