Liga 1

Se întoarce Borcea? Tun financiar dat înainte de nuntă + condițiile pentru revenirea la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 October 2018

Cristi Borcea, 48 de ani, a dat lovitura chiar înainte de nunta cu Valentina. Fostul acționar al lui Dinamo a vândut una dintre afacerile sale din București pe care a obținut aproximativ un milion de euro! 

Borcea a vândut ștrandul din Crângași, pe care îl conducea Mihaela, prima sa soție, anunță Libertatea. Inițial, o îndepărtase de la șefia firmei și o înlocuise cu Valentina, actuala soție, însă a decis să renunțe la afacere după numai o lună.

Potrivit apropiaților, o parte din sumă a ajuns în conturile Mihaelei, care a condus firma cât timp Borcea a fost în pușcărie. Cei doi mai dețin împreună un hotel.

Revine la Dinamo?

Decizia ar putea fi și un semnal că Borcea își dorește să se întoarcă la Dinamo. În urmă cu trei luni, Gigi Becali dezvălui că finul său va reveni la conducerea clubului după ce va avea banii și susținerea necesară să se bată la titlu cu FCSB: ”El poate veni la Dinamo dacă mai găsește doi oameni care să investească. Să fie trei acționari și să bage fiecare câte trei milioane de euro. Dar pe cine găsești? Îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să cumperi echipa, bani de transferuri și bani de salarii”.

5.000.000 €era suma pe care o cerea în urmă cu un an Ionuț Negoiță, actualul acționar majoritar al lui Dinamo, pentru a vinde clubul

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.