Liga 1

Craiova, gazdă primitoare pentru steliști » Palmares extrem de slab DOAR împotriva FCSB-ului!

Foto: Raed Krishan

Articol de Liviu Manolache  —  miercuri, 10 octombrie 2018

De când a promovat actualul club din Bănie, vara lui 2014, are un palmares horror acasă cu roş-albaştrii: 7 meciuri, niciun succes, 6 înfrângeri.

După întreruperea campionatului, Liga 1 propune un derby: Craiova - FCSB. Se va juca în Bănie, duminică, 21 octombrie.

Aproape sigur, pe trupa lui Dică o va aştepta o atmosferă extrem de ostilă pe noul "Ion Oblemenco", însă FCSB are alte motive să meargă plină de optimism la Craiova. Are un palmares fabulos în jocurile din deplasare, în meciurile susţinute cu actualul club, patronat de Mihai Rotaru. 

Craiova a promovat în prima ligă la finalul sezonului 2013-2014 şi, de atunci, a întâlnit-o pe FCSB de nu mai puţin de 7 ori în calitate de gazdă. O dată în Cupa României şi de 6 ori în campionat.

Nu doar că n-are nicio victorie, dar a pierdut de 6 ori. Singura remiză datează de acum mai bine de 3 ani şi jumătate. În martie 2015 a fost 0-0 într-un meci disputat pe stadionul din Extensiv.

Cele 7 meciuri disputate la Craiova

50%
din punctele puse în joc au fost câştigate de Craiova în actualul campionat în meciurile de pe teren propriu, 9 din 18: are două victorii, 3 remize şi o înfrângere

66%
din punctele puse în joc au fost câştigate de FCSB în actualul campionat în jocurile din deplasare, 10 din 15: 3 victorii, o remiză şi o înfrângere

A răpus restul granzilor

Craiova are acest palmares extrem de slab doar împotriva FCSB-ului. De fapt, clubul oltean a reuşit să bată pe teren propriu foarte recent toate celelalte cluburi importante din Liga 1, în afară de trupa lui Dică. De exemplu, nu mai departe de acest sezon i-a administrat lui Dinamo o înfrângere umilitoare, 3-0.

Vezi și: EXCLUSIV Becali nu mai suportă! Dică, OUT de la FCSB la prima înfrângere » Surpriză: cine vine în locul lui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.