Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire surprinzătoare a lui Alexandru David: "El e omul care a adus multe milioane de euro în club. Claudiu Niculescu ce calitate are?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 octombrie 2018

Prezent în studioul emisiunii GSP Live, Alexandru David, președintele "câinilor", a ținut să-l laude pe secretarul general al echipei, Bogdan Bălănescu. 

"Este un moment în care trebuie să spunem foarte clar cu ce se ocupă fiecare. Răspunderea e a tuturor, inclusiv a mea. Știu din niște vremuri romantice ce mult se discuta despre cum ar fi ca în România să existe o diferențiere între cei care bagă bani și cei care ar trebui să fie lăsați să-și facă treaba așa cum trebuie mai bine. Domnul Bălănescu (n.r - secretarul general al echipei) e un profesionist. L-am adus pe Grozav, l-am legitimat în 24 de ore. Mi se pare ceva incredibil.

Domnul Bălănescu oferea notițe pentru alți președinți din Liga 1. E un profesionist, cu experiență de 20 de ani în fotbal. Domnul Bălănescu a făcut multe milioane de euro pentru club.

Mă întrebați ce calificare au domnul Bălănescu sau domnul Iorga. Dar Claudiu Niculescu ce calificare are?", a spus Alexandru David, la GSP Live. 

Vezi și:  DDB = Doar Divizia B! "Câinii" se află într-o situație disperată: numai recorduri negative după un nou eșec rușinos!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.