Liga 2

FOTO Se întâmplă în România! Administratorul noului stadion al Pandurilor obligă femeia de serviciu din primărie să îi spele picioarele și să îi facă pedichiura

Foto: scandaldegorj.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 octombrie 2018

Marian Rotaru, directorul executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP) și administratorul noului stadion al celor de la Pandurii Târgu Jiu, a fost surprins într-o ipostază incredibilă chiar în sediul Primăriei.

Site-ul scandaldegorj.ro a publicat o imagine în care una dintre femeile de serviciu de la primărie îi face pedichiura directorului DPP chiar în biroul acestuia! Marian Rotaru stă cu un picior într-un lighean roșu, în timp ce angajata sa se pregătește să treacă la treabă.

Conform sursei citate, astfel de situații se întâmplă frecvent la Primăria din Târgu Jiu, unde Marian Rotaru i-ar jigni și umili constant pe angajați! La începutul acestui an, o subalternă s-a adresat șefilor primăriei în privința comportamentului agresiv al directorului DPP. Comisia de Etică a clasat însă cazul.

10.955 de leieste salariul lunar al lui Rotaru la DPP

Direcția Publică de Patrimoniu, unde director este Marian Rotaru, administrează și noul stadion al Pandurilor. Arena care a costat 22 de milioane de euro ar fi trebuit să fie inaugurată în luna septembrie, însă termenul a fost mutat din nou! Asta deoarece costurile inițiale nu ar fi inclus și lucrări suplimentare de amenajare exterioară, trotuare, parcări etc. Pentru ca lucrările să continue a fost nevoie de încă 5 milioane de euro!

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.