Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Q&A cu președintele lui Dinamo: "Mă uitam la legendele clubului ca la icoane, dar am văzut că afară-i vopsit gardul și înăuntru-i leopardul" » Ce carte îi recomandă lui Nistor

FOTO: Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 octombrie 2018

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat azi la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre cele mai importante probleme ale echipei. 

La finalul emisiunii, David a participat la sesiunea de Q&A la care participă fiecare invitat al emisiunii. A rezultat un dialog spumos cu președintele dinamovist, care a făcut numeroase dezvăluiri inedite.

"E amuzant că la Dinamo, deși am investit multă încredere și timp în relația cu unii oameni, pe care îi respectam foarte mult, mi-am dat seama la final că «afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul.» Unii oameni mi se păreau niște icoane, care pot rezolva orice situații de criză. Nu e așa, sunt habarniști", a spus Alexandru David. 

Tot în cadrul sesiunii de Q&A, vezi ce carte i-ar recomanda David lui Dan Nistor, cine e cel mai profesionist antrenor cu care a lucrat și cum a răspuns la întrebarea "Câte Ghete de Aur" au câștigat jucătorii lui Dinamo".

Vezi și:  GSP LIVE // VIDEO Contestatarii lui Negoiță, "executați" în direct: "Toată lumea se desumflă și dispare când e vorba de bani"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.