Liga 1

Scandalul "hırsız" îl afectează dur pe Hagi » Decizia Comisiei de Disciplină în urma scandalului dintre "Rege" și Yuksel Yesilova

FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 octombrie 2018

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, nu a scăpat de suspendare în urma conflictului în care a fost implicat cu turcul Yuksel Yesilova, preparatorul Astrei Giurgiu, în finalul partidei Viitorul - Astra 1-0 din 30 septembrie. 

Comisia de Discplină a dictat azi pedeapsa pentru Hagi: două etape de suspendare. De sancțiuni nu a scăpat nici Yesilova, care va plăti o amendă de 11.340 de lei.

Ce s-a întâmplat

Imediat după golul marcat de Tudor Băluță, Gică Hagi a mers către Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, pentru a-și cere scuze pentru o minge de arbitru pe care echipa lui nu a înapoiat-o adversarilor, în spiritul fair-play, după ce jocul fusese întrerupt.

De pe banca giurgiuvenilor a sărit turcul Yuksel Yesilova, antrenor secund la Astra și fost preparator fizic la FCSB. Acesta i-a stricat lui Hagi «hırsız» (n.r- «hoțule» în limba turcă) și a fost aproape de o înfruntare fizică cu patronul-antrenor al Viitorului, cei doi fiind cu greu despărțiti de arbitrul de rezervă și de oamenii din jurul băncilor de rezervă. După terminarea meleului, arbitrul Marcel Bîrsan i-a trimis pe amândoi în tribune.

Vezi și: Mesaj dur după gestul făcut de Ianis Hagi: "E lipsă de disciplină! Îl amendam pentru că nu ascultă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.