Nationala

ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 // Dilemă majoră pentru Rădoi » Plusurile și minusurile celor 3 jucători care se luptă pentru un singur post

FOTO: Cristi Preda

Articol de Răzvan Luţac  —  joi, 11 octombrie 2018

Dilema lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Țara Galilor din preliminariile EURO 2019: are trei vârfuri clasice care pot intra oricând în partida de mâine, Andrei Ivan, Adi Petre și George Pușcaș. 

Dacă, de la mijloc în jos, echipa României pare puternic nituită, Rădoi are dileme în atac. Și, de data aceasta, nu pentru că ar avea puține variante. De exemplu, la meciul cu Bosnia, Pușcaș și Ivan au fost suspendați. Acum, însă, ambii pot intra din primul minut.

Și îl mai au alături, în tripleta din care va alege Mirel, și pe Adrian Petre. Interesant, toți trei stranieri, evoluând în Austria (Ivan), Danemarca (Petre) și Italia 2 (Pușcaș).

Care sunt plusurile și minusurile celor trei înainte de jocul decisiv de mâine, cu Țara Galilor?

Cum ar putea arăta România U21: Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - Cicâldău, Nedelcu - Man, I. Hagi, Fl. Coman - Pușcaș (Ivan)

Vezi și:  6 lucruri neștiute despre Dragoș Nedelcu, unul dintre cei mai valoroși jucători de la naționala U21: tricoul la care a visat din copilărie + cine e colegul de la FCSB care l-a uimit

Iată clasamentul în acest moment:

Mai sunt de jucat partidele Liechtenstein - Portugalia (11 octombrie), România - Țara Galilor (12 octombrie), România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.