Handbal

Fetele sunt în "criză", dar băieții fac spectacol: CSM București a învins la Steaua acasă și a urcat pe primul loc » Toate rezultatele etapei din Liga Zimbrilor

FOTO: csmbucuresti.ro

Articol de Marian Ursescu  —  joi, 11 octombrie 2018

CSM București, echipa antrenată de portughezul Paulo Ferreira, a învins Steaua, 27-24, și e noul lider după 6 etape. Focșaniul a dat lovitura și a învins la Turda!

Etapa a 6-a a Ligii Zimbrilor a programat disputa dintre Steaua și CSM București, echipele care s-au întâlnit sezonul trecut în semifinale.

Echipa patronată de Primăria Capitalei s-a impus de această dată, la Chiajna, 27-24, în fața unei echipe decimată de accidentări. Antrenorul Ovidiu Mihăilă nu s-a putut baza la acest meci pe Ionuț Georgescu, Marin Vegar, Stefan Vujici și Andrei Mihalcea. Foștii jucători ai CSM-ului, Krsto Milosevici și Javier Humet au fost oamenii de gol ai Stelei, cu câte 7 reușite, dar nu a fost de ajuns. CSM s-a impus clar și a trecut pe primul loc în clasament.

Performera etapei a fost însă CSM Focșani, echipa lui Sandu Iacob care a câștigat pentru prima dată în istorie, la Turda. A fost 33-32 pentru moldoveni, care în acest sezon, probabil că-și vor schimba statutul dintr-o echipă care lupta pentru evitarea retrogradării, într-una cu șanse mari la play-off.

În rest, rezultate normale, cu gazdele câștigătoare pe linie. Dinamo 36-28 cu CSM Bacău, HC Buzău 31-21 cu CSU Cluj Napoca, Dunărea Călărași 31-23 cu CSM Făgăraș și Minaur Baia Mare 32-27 cu CSU Suceava.

CSM București are 16 puncte și e urmată de trei echipe cu 13 puncte: Potaissa Turda, Dinamo și CSM Focșani.

Universitatea Cluj a rămas singura echipă care după 6 etape nu a adunat nici un punct. Ultimul joc al etapei a 6-a, Dobrogea Sud Constanța-Poli Timișoara se joacă azi, de la ora 17:30 (în direct la TVR1).

Vezi și: Românul de 43 de ani care se pregătește s-o elimine pe Steaua face dezvăluiri despre viața în Israel: "La noi, de la juniori până la seniori, se pune presiune, se terorizează jucătorul! Trebuie să câștigi, trebuie să câștigi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.