Liga 1

Asaltat cu oferte, ultimul antrenor demis din Liga 1 ia o decizie surprinzătoare

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 11 octombrie 2018

Demis marți de la Hermannstadt, Pelici a decis să nu mai antreneze în acest an, deși a primit cinci oferte imediat după ce și-a reziliat contractul cu sibienii.

Despărțirea de FC Hermannstadt, consemnată marți, l-a marcat serios pe Alexandru Pelici. Lipsit de noroc și dezavantajat constant de arbitri de la startul campionatului, antrenorul timișorean a fost cel care a "achitat" până la urmă cu postul întreaga notă de plată, ceea ce nu i-a fost ușor să accepte după ce a promovat echipa la capătul primului sezon în B (2017-2018).

Pelici le-a trimis o scrisoare de mulțumire tuturor colaboratorilor de la Sibiu înainte de a pleca acasă, la Timișoara, și i-a urat succes lui Vasile Miriuță, succesorul său. S-ar fi putut apuca și el de treabă la o altă echipă, după ce-a primit nu mai puțin de cinci oferte, una de la Ripensia, imediat ce s-a aflat despre îndepărtarea sa de la Hermannstadt.

Însă deocamdată, tehnicianul de 44 de ani nu intenționează să revină în circuit și și-a luat trei luni sabatice: "Vreau să stau acasă, să mă odihnesc și să-mi reîncarc bateriile".

8 puncte în 11 etape a făcut Hermannstadt cu Pelici pe bancă. E pe locul 13, penultimul, în clasament

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.