Liga 3

FOTO Marcel Pușcaș a fost numit oficial la FC U Craiova, în Liga a 3-a » Inedit: pe cine a pus Mititelu să-l prezinte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 11 October 2018

 Marcel Pușcaș a semnat azi un contract valabil până în 2021 cu FC U Craiova în Liga a 3-a, revenind într-o funcție de conducere a unui club de fotbal după 20 de ani!

Fostul președinte al Stelei, club cu care a câștigat în anii '90 două titluri din această funcție, a fost prezentat oficial într-o fotografie în care ține tricoul alb-albastru alături de fiul lui Mititelu! După ce Peluza Sud '97 Craiova l-a retras din fotbal pe Adrian Mititelu jr. (DETALII), se pare că tatăl a decis să-și numească fiul într-o funcție administrativă în club. 

"M-a convins proiectul unui club imens, unul de tradiție al fotbalului românesc, mai ales unul privat, cu bani privați. Consider că domnul Mititelu a suferit suficient, merită să aibă parte de tot ce este mai bun la acest club", a declarat ieri Marcel Pușcaș pentru GSP.ro. Vezi AICI interviul complet cu noul președinte de la Craiova.

În următoarele zile e așteptat la Craiova și antrenorul Nicolo Napoli, care a decis să revină pentru a șasea oară la echipa cu care a promovat din Liga a 4-a în eșalonul al treilea.

După șapte etape, FC U Craiova 1948 ocupă locul 8 în Liga a 3-a, cu 11 puncte. Lider e ACS Unirea Bascov, cu 17 puncte.

Meciul Craiovei din etapa a 8-a cu Astra 2 nu se va juca în acest week-end, alături de restul rundei. Partida a fost amânată pentru 20 noiembrie, la cererea oaspeților, care au argumentat că au mulți fotbaliști la loturile de tineret. 

CV MARCEL PUȘCAȘ

  •  S-a născut la Oradea, pe 12 octombrie 1960.
  • De-a lungul carierei de fotbalist a evoluat la Crișul Oradea, FC Bihor, Steaua București, Rapid București, CS Târgoviște și Steaua Mizil.
  • A avut o scurtă perioadă petrecută și pe banca tehnică, ducând Rapidul în cupele europene în anul 1992, după o pauză de 18 ani.
  • A urmat cea mai prolifică perioadă, cea de conducător. Între 1996 și 1998, din postura de președinte al Stelei București, a obținut două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României.
  • A candidat de două ori pentru președinția FRF, în 2014 și 2018, de ambele dăți fără succes.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.