Liga 1

Prunea a încheiat încă o zi de negocieri cu Dinamo și a prezentat concluziile: "Le punem pe hârtie și dăm drumul la treabă" + Mesaj pentru David: "Încetează cu astea!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 octombrie 2018

Florin Prunea negociază de câteva zile cu Dinamo, iar azi a avut o nouă rundă de discuții. El spune că mai sunt mici de detalii de pus la punct până să bată palma cu Negoiță pentru postul de director general al clubului. 

"Am negociat și azi cu Dinamo, nu suntem departe, nu e problemă financiară, acolo lucrurile sunt clare. Sunt mici detalii de pus la punct. Trebuie să le punem pe hârtie și să dăm drumul la treabă. Acum doar domnul Negoiță trebuie să-și dea ok-ul. Pentru mine nu e importantă funcția, ci fișa postului. Un contract nu e simplu de realizat.

Dacă nu se finalizează, asta e viața, mergem mai departe. Cred că aș putea să fiu în conducerea clubului și să fac lucruri bune. Știu care sunt problemele la Dinamo, e clar că sunt probleme. Am încredere că le putem rezolva în cel mai scurt timp. 

La Dinamo nu sunt probleme din punct de vedere financiar atât timp cât îți faci treaba. Am văzut documentele și nu știu dacă Dinamo a avut un buget de salarii în ultimii ani ca în actualul sezon. Trebuie făcută o evaluare corectă și cine merită să rămână la Dinamo, să rămână, cine nu, asta e", a declarat Prunea la TV Digi Sport.

După criticile aduse de președintele David la adresa lui Florin Bratu, Prunea spune că a purtat o discuție cu oficialul "câinilor" pentru a-l pondera: "Am avut o discuție lungă cu Alexandru David, mi se pare un om ok. I-am spus să termine cu atacurile la foștii jucători, oricine are dreptul la o opinie. Cred că trebuie să-i respectăm pe foștii jucători ai lui Dinamo".

Citește și: Întâlnire decisivă Negoiță - Florin Prunea » Care e stadiul negocierilor + un nume important l-a recomandat la Dinamo » EXCLUSIV Prima reacție a fostului portar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.