Altele

VIDEO Imagini memorabile! Campioana mondială la canotaj a luat aurul accidentată și a venit într-o emisiune TV în cârje și cu gheață pe picior

Captură 6TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 octombrie 2018

La Campionatul Mondial de canotaj de la Plovdiv, singura noastră barcă de aur a fost cea de dublu vâsle categorie ușoară, din care fac parte Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă.

Gianina a concurat și a devenit campioană mondială în condițiile în care ar fi trebuit să fie în spital, operată de menisc.

Cu genunchiul făcut praf, Gianina a ales să concureze și a devenit cea mai bună din lume. A două oară la seniori și a cincea oară în carieră.

Povestea a fost dezvăluită în direct la 6 TV, când realizatorul i-a smuls Gianinei punga de gheață pe care sportiva o ținea sub pupitru pentru că genunchiul, operat între timp, îi provoca dureri.

Vezi momentul mai jos

”Sportul nostru nu e doar flori și parfum. Am o problemă la genunchiul drept. Încercând cu domnii doctorii ai lotului să ținem sub control problema, din cauza antrenamentelor dure am ajuns la operație pentru că s-a agravat. M-am operat chiar săptămâna trecută. Acum sunt bine. Încă țin cârjele”, a declarat Gianina Beleagă pentru sursa citată.

”O felicit că a concurat, deși era accidentată. Gianina, trebuie să fim mândri de tine! Mi-aș fi dorit de mult să te felicit și să-ți strâng mâna” Ivan Patzaichin


Gianina Beleagă în timpul emisiunii

Gianina Beleaga este cunoscută printre colegii ei ca o foarte bună scriitoare. În emisiunea de aseară a povestit cum la dorința mamei, de a face și școală în paralel, după ora stingerii, mergea pe furiș în sala de lectură penttru a continuă cursurile. De la care absența foarte mult. Canotorii stau cam 10 luni pe3 an în cantonament

Emisiunea a fost urmărită și de mama Gianinei, stabilită în Italia. Sportiva de aur spunea cu lacrimi în ochi că se bucură pentru că mama ei a fost pomenită în direct pentru că este singură în străinătate, divorțată, dar fericită pentru fata ei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.