Nationala

FOTO Inedit! Cum arată tabla prin care "tricolorii mici" s-au automotivat înaintea partidei cu Țara Galilor, scor 2-0

+1 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 October 2018

România U21 a trecut de reprezentativa similară a Țării Galilor, scor 2-0, și e la un pas de EURO 2019. Înaintea meciului, în vestiar, elevii lui Rădoi au încercat să se automotiveze. 

Staff-ul i-a încurajat pe jucători să scrie pe tablă ceea ce simt. "De ce avem nevoie astăzi ca să câștigăm?" a fost provocarea lansată, iar printre răspunsurile micilor "tricolori" s-au numărat: "Ambiție, implicare, disciplină, goluri, unitate, muncă".



Printul n-a fost suficient, echipa a început slab partida și a controlat jocul abia după pauză, în urma intervenției pe care a avut-o Rădoi. Mirel i-a trezit pe jucători, ducând echipa la un pas de EURO 2019. 

Vezi și: ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0 // Mirel Rădoi, discurs emoționant: "Nu trebuie să ne mai fie rușine că suntem români!"

CLASAMENTUL GRUPEI

1. România 21 puncte
2. Portugalia 19 puncte
3. Bosnia 18 puncte
4. Țara Galilor 10 puncte
5. Elveția 10 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Mai sunt de jucat partidele: România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.