Liga 1

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 13 octombrie 2018

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly.  "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare"

"ȘI EU CE FAC, NEA MIRCEA?" - DE DATA ASTA PE BUNE

Marele perdant al nopții este Claudiu Niculescu, lăsat perplex, precum Țiți Dumitriu în celebrul episod de la Procesul Etapei. Doar că în 1999 a fost vorba despre o farsă. De data asta e pe bune. 

Sursele GSP.ro informează că șefii lui Dinamo au încercat să îl împace cumva pe Niculescu, după ce l-au trădat pe fostul atacant și s-au înțeles la miezul nopții în mare secret cu "Puriul".

În acest sens, președintele Alexandru David s-a deplasat acasă la Clau-gol, cu o ofertă de compromis. "Vrem să continui, să rămâi în staff-ul lui Mircea", i-ar fi propus David.  

Tehnicianul de 42 de ani s-a simțit și mai jignit și a refuzat vehement propunerea de a continua în staff-ul lui Rednic, în ciuda faptului că "Puriul" și-a dorit acest lucru.

Așadar, Niculescu va pleca sigur de la Dinamo, ruptura urmând să se producă în următoarele ore. Negoiță trebuie să-i plătească 40.000 de euro despăgubiri lui Claudiu, care va deveni liber de contract la nici 3 săptămâni de la numire.

Citește și: EXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.