Liga 1

REDNIC LA DINAMO // "Câinii" au făcut scor de maidan la ultimul meci al lui Niculescu » LIVE făcut dintr-o vie: antrenorul a refuzat să mai stea pe bancă

+19 Foto
FOTO: Edi Apostol

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 13 octombrie 2018

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly. "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

Dinamo a câștigat amicalul de azi de  la Ștefănești, cu Unirea Dobroești (L4 Ilfov), scor 23-0. La ultima acțiune ca antrenor principal al alb-roșiilor, Niculescu a refuzat să stea pe banca tehnică, deși a ajuns la stadion, luând loc la tribuna oficială. 

Șefii lui Dinamo au închis porțile inclusiv reprezentanților presei, astfel că trimisul GSP la Ștefănești a trebuit să-și facă loc printr-o vie ca să ajungă la gardul despărțitor al terenului. 

FINAL // Dobroești - Dinamo 0-23

12:46 - S-a terminat meciul! "Câinii" s-au impus cu 23-0, scor pe care nici Alexandru Tudor, arbitrul partidei, nu l-a mai putut ține. Ofițerul de presă, Ionel Culina, este cel care a fost atent la acest detaliu. 
12:10 -
Niculescu s-a amuzat copios de încercările jurnaliștilor de a-l poza: "Am văzut eu multe, dar să fiu filmat din vie!?", a fost mesajul acestuia pentru jurnalistul GSP.RO. 
11:59 - La pauză scorul este 10-0 în favoarea lui Dinamo. Gicu Grozav a marcat de 3 ori, iar Nistor de două ori. 
11:49 - Informațiile GSP.RO susțin că după acest meci Claudiu Niculescu merge la RIN pentru a rezilia contractul. 
11:40 -
La stadion și-au făcut apariția și jandarmii
11:33 -
După ce au citit pe GSP.RO, bodyguarzii au venit către jurnaliști prezenți la Ștefănești și i-au rugat să plece din ineditul loc din care transmiteau. "Băieți, am venit aici să câștig un ban, nu să dau. Vă rog frumoos să plecați", a fost mesajul unuia dintre oamenii de ordine. 
11:32 - Nistor a marcat pentru Dinamo. 
11:26 -
Claudiu a văzut jurnaliștii și s-a amuzat. Le-a făcut semn de la "oficială" că totul este ok.



11:24 -
Claudiu Niculescu și-a făcut apariția. Stă undeva în tribună, lângă Marius Iorga, șeful scouterilor de la Dinamo, dar și Ionel Culina, ofițerul de presă al clubului. E detașat de tot ce se întâmplă pe teren, vizibil afectat de ultimele vești
11:20 -
Echipa folosită de Niculescu: Eșanu - Delorge, Ciobotariu, Katsikas, Popovici - Gomlet, Nistor, Salomao - Moldoveanu, Axente, Grozav
11:11 -
Dinamo conduce 1-0 după autogolul formației de Liga a 4-a
11:10 - Deși a venit la stadion, Claudiu Niculescu nu stă pe bancă, unde se află doar secunzii Dobre și Mihăescu. 
11:08 -
Jurnaliștii stau într-o vie, lângă gardul despărțitor al terenului (vezi galeria foto). Câțiva copii le-au sărit în ajutor reporterilor: "Nenea, veniți aici, că de-aici se vede mai bine!". :)


11:00 - A început jocul-test: Dobroești - Dinamo 0-0. 
10:42
- Amicalul este cu porțile închise. Nimeni nu are voie să se apropie de stadion, nici măcar reprezentanții presei. 

10:40 - Claudiu Niculescu a ajuns la stadion. Mașina sa e parcată lângă teren. GSP.ro a informat azi că fostul atacant nu a acceptat să mai continue în staff-ul lui Rednic, după numirea "Puriului". 

Citește șiEXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.