Nationala

De ce a greșit Tamaș » Bogdan Stelea oferă explicațiile pentru gafa uluitoare cu Serbia: ”Se vede imediat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 October 2018

Bogdan Stelea, fostul internațional român, a analizat eroarea lui Gabi Tamaș din meciul cu Serbia, 0-0, când a fost eliminat în minutul 44, după ce a provocat un penalty.

”Când ajungi la o anumită vârstă nu mai poți face lucrurile pe care le făceai natural înainte. Orice greșeală de plasament e taxată imediat. La un astfel de jucător se văd și imediat greșelile, mai ales că erau așteptari mari de la el. Poate că a și vrut să dea enorm în acest meci.

Cu siguranță că e vorba și de influența nivelului din campionatului mai slab în care joacă (n.r. - Tamaș joacă în Israel, la Hapoel Haifa). Trebuie să ai un ritm de joc foarte bun ca să joci fără greșeală într-un astfel de meci”, a spus Bogdan Stelea la TV Telekom Sport 1.

...despre evoluția din meciul cu Serbia: ”Înainte să ne dorim să mergem la turnee finale, noi trebuie să vrem să ne recâștigăm identitatea. Nu se poate să fim dominați așa copios cum s-a întâmplat astăzi. Înțeleg să te aperi în fața unor echipe importante, dar nu cu Serbia. Nu ce s-a întâmplat astăzi și până să rămânem în inferioritate numerică”.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: România - Serbia // Record de spectatori pe Arena Națională! A fost anunțat numărul OFICIAL



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.